Routebeschrijving

Routebeschrijving met de auto vanuit de richtingen:

 

Groningen, Leeuwarden, Hoogeveen, Meppel e.d.


Vanaf de snelweg A 28 neemt u de afslag Hasselt. U rijdt langs het kanaal richting Hasselt. U rijdt 2 kruisingen met verkeerslichten voorbij en aan het eind komt u aan bij een T-splitsing, hier gaat u linksaf. Dan gaat u, na het benzinestation dat u aan de linkerkant voorbij gaat, weer linksaf. U rijdt nu de Hoogstraat in. Aan het eind van deze straat ziet u aan de linkerkant Culinair Centrum De Herderin (Hoogstaat 1). Als u nu rechtsaf gaat (op deze hoek bevindt zich een apotheek) vindt u aan de kade . gratis parkeergelegenheid

Nijmegen, Arnhem, Amersfoort , Apeldoorn e.d.

Vanaf de snelweg A 28 neemt u de afslag Hasselt. Blijf de borden Hasselt volgen. U komt langs Stadshagen (nieuwe wijk van Zwolle). Dan komt u over een brug (rechts ziet u nu Hasselt liggen) en gaat u rechts het centrum van Hasselt in (u rijdt nu de Hoogstraat in). Aan het eind van deze straat ziet u aan de linkerkant Culinair Centrum De Herderin (Hoogstaat 1). Als u nu rechtsaf gaat (op deze hoek bevindt zich een apotheek) vindt u aan de kade gratis parkeergelegenheid.

Met het Openbaar vervoer naar De Herderin:

Vanaf NS-station Zwolle is Hasselt bereikbaar met buslijn(en): 70, 71 en 74.

Met de boot naar De Herderin:

De Herderin in het Hanzestadje Hasselt is uiteraard ook per boot via het Zwarte Water bereikbaar vanuit de richtingen Zwolle en Zwartsluis.