Brasserie/restaurant

De Herderin, gevestigd in een 17e eeuws pand,  in het gemoedelijke Hanzestadje Hasselt, heeft een prachtige brasserie/restaurant. De brasserie van ‘De Herderin’ heeft door het gezellige grand-café interieur de allure van vervlogen tijden. Het is de perfecte plek om gezeten in de luxe fauteuils te genieten van uw aperitief, een ‘high tea’ of een borrel na werktijd.
Ook voor een snelle lunch of een uitgebreid diner kunt u bij ons terecht!
Onze menukaart wordt regelmatig ( 4 / 5 maal per jaar) vernieuwd en aangepast op het aanbod van het seizoen. Uiteraard wordt er met vegetarische gasten ook rekening gehouden; wij zijn dan ook door de Vegetariërsbond erkend als ‘ Gastvrij voor Vegetariërs’! Volgt u een bepaald dieet (glutenvrij, lactosevrij o.i.d.) geeft u dit dan a.u.b. bij het reserveren door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Ook is er een uitstekende wijnkaart; deze wordt in samenwerking met Wijnkoperij Kroese*, met zorg samengesteld.

Van dinsdag t/m zaterdag kunt u vanaf 11.30 uur in de brasserie van ‘De Herderin’  terecht voor een heerlijke lunch en vanaf 16.30 voor diner. Tevens is het mogelijk om de brasserie te reserveren voor feesten (met koud-warm buffet / diner), high tea, bruiloften, jubilea, recepties, lezingen e.d. (tot maximaal 150 personen). Een feest kan elke dag van de week gereserveerd worden (ook op onze reguliere sluitingsdagen).

Graag maken wij voor uw feest een offerte afgestemd op uw specifieke wensen. Bel daarom voor een persoonlijke afspraak (telefoonnummer: 038.4773300).

* Wijnkoperij Kroese importeert samen met 35 collega-wijnhandelaren haar wijnen zelf. Kwaliteitswijnen direct van de wijnboer, zonder tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber voor een zeer concurrerende prijs. Deze wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

in de Brasserie van De Herderin

Graag tot binnenkort in onze brasserie te Hasselt!