Restaurant

Het restaurant van De Herderin, gevestigd in een 17e eeuws pand,  in het gemoedelijke Hanzestadje Hasselt, is een sfeervolle ruimte waar heerlijk gedineerd kan worden.  De menukaart wordt regelmatig (minimaal 5 x per jaar) aangepast op het aanbod van het seizoen en er is altijd keuze voor vegetariërs. De Herderin is dan ook erkend door de Vegetariërsbond als ‘Gastvrij voor Vegetariërs”. Ook is er een uitstekende wijnkaart; deze wordt in samenwerking met Wijnkoperij Kroese*, met zorg samengesteld.

Ons restaurant is ook voor besloten gezelschappen te reserveren (private dining) om in intieme sfeer uw verjaardag te vieren of om een discreet zakendiner te genieten.

* Wijnkoperij Kroese importeert samen met 35 collega-wijnhandelaren haar wijnen zelf. Kwaliteitswijnen direct van de wijnboer, zonder tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber voor een zeer concurrerende prijs. Deze wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

 

Restaurant De Herderin

 

 

Reserveer bij de Herderin