Kookcursussen

In onze professionele kookstudio’s te Hasselt bereidt u onder deskundige begeleiding (erkende SVH leermeesters) zelf diverse gerechten van een 4-gangen diner. De recepturen krijgt per e-mail toegestuurd, zodat u ook thuis de gerechten nog eens kunt maken. Inschrijving voor een kookcursus is op basis van individuele inschrijving.

Hoe ziet een kookcursus eruit?

Wij ontvangen u samen met maximaal 14 medecursisten om 17.30 uur in onze brasserie. Na de kennismaking volgt een uitleg over het menu dat in deze kookworkshop gemaakt wordt. Vervolgens gaat u gezamenlijk naar de kookstudio om de gerechten, onder begeleiding, zelf te bereiden en wordt vervolgens de maaltijd gezamenlijk genuttigd in het bijbehorende restaurant. De cursusduur is 1 avond.

Betaling

Het cursusgeld dient vooraf per bank te zijn voldaan op IBAN: NL 11 RABO 0304686654 t.n.v.  De Herderin o.v.v. de naam van de cursus en  cursusdatum. De gebruikte consumpties kunnen nadien contant of per PIN worden afgerekend. Mocht u onverhoopt moeten annuleren, dan kan dit tot 10 dagen vóór de cursusdatum. ‘De Herderin’ behoudt zich het recht voor een kookclinic te annuleren bij minder dan 10 aanmeldingen.

0208

Klik hier voor onze kookcursussen