Kookstudio’s

De Herderin beschikt over twee prachtige kookstudio’s, waarin kookworkshops voor minimaal 10 tot maximaal 55 personen kunnen worden georganiseerd. Zo’n kooksessie begint met de uitleg van het 4-gangen menu dat die maand op het programma staat, waarna de deelnemers aan de slag kunnen in één van de twee professionele keukens. Het is de bedoeling dat men tijdens de avond (of middag) alles zelf doet, onder het toeziend oog van een kok.

Het is een actief avondje uit, waarbij je gezellig bezig bent. De kookclinics hebben een besloten karakter, omdat elke kookstudio beschikt over zowel een volwaardige keuken als een eigen restaurantje met bar. De deelnemers hebben dus de hele avond een eigen ruimte tot hun beschikking. Een kooksessie in onze kookstudio’s is uitermate geschikt voor kookclinics met zakenrelaties, kookavonden met vrienden, kooksessie met collega’s, vrijgezellenavonden, maar ook voor kookcursussen op basis van individuele inschrijving.

De kosten voor een besloten kookavond bedragen € 48,50 p.p.; dit is incl. BTW, de ingrediënten en gebruik van de materialen. Wij hanteren geen all-in prijs, d.w.z. dat de consumpties op nacalculatie zijn.

De kosten van een kookworkshop inclusief een kookschort voor mee naar huis bedragen € 62,50 p.p.

Neem contact op voor de mogelijkheden

 

samen koken en genieten